СИМВОЛИ, ХОРОСКОПИ, САМОПОЗНАНИЕ
А Р К А Н И У М / A R C A N I U M
Зодия ДЕВА

Зодиакален знак   ДЕВА (24 август - 23 септември)

Девиз:  “Аз анализирам!”  

Скъпоценни камъни:  жълт сапфир, яспис, хелиотроп, тигрово око, сар­до­никс

Съдбоносни години:  от 7-ата през 7 (7, 14, 21, 28, 35, 42, 49, 56, 63, 70, 77, 84 и т.н.)

Благоприятни партньорства: Телец, Козирог

Неблагоприятни партньорства: Близнаци, Везни, Риби, Стрелец

Положителни качества: представителност, сдържаност, аналитизъм, взиска­тел­ност, преданост, скромност, непорочност, чистота

Отрицателни качества:  придирчивост, свръхвзискателност, критичност, при­теснителност, тревожност,  алчност, догматизъм, нервност, превзетост

Мразят: неопределените неща и постъпки, крайностите, буй­ните импулси, нечистоплътността, глупостта, кавгата

Работа в подходящи области: химия, фармакология, здравеопазване, на­у­ка, техника, математика, счетоводство, администрация, деловодство, за­наяти

Професии: медицински работник, чиновник, счетоводител, служащ, учен, химик, биолог, аптекар, диетолог, снабдител, майстор и др.

Държави: Швейцария, Русия /част/, Гърция, част от Европейска Турция, Кюр­ди­стан, Западна Индия, Карибски острови, Бразилия, Уругвай

24 август

Тази рождена дата е показател за самостоятелен и практичен човек с високи цели, стремящ се към оригиналност на всяка цена. Отличава се с убедително по­ве­де­ние, чувство за отговорност и склонност към налагане.

Надарен е с артистични за­лож­би, със съзидателен и творчески потенциал, с ръководни/организаторски качества и спо­собности. По природа е рецептивен, романтичен, повече или по-малко драматичен и влюбчив. Характеризира се с добър, отговорен и чувствителен характер, с душевна сила, настойчивост, вежливост и устойчивост. С тях получава подкрепата и по­кро­ви­тел­ството на семейството, на противоположния пол и/или на силните на деня.

По отношение на личния живот на тази личност, за нея са присъщи голямата при­вързаност към семейните традиции, грижите за семейното огнище и за по-въз­раст­но­то поколение. Критична е и обича да държи нещата под контрол, а основните й мо­ти­ва­ции отвеждат към благосъстоянието и уредения начин на живот.

Роденият на 24-ти август е активен човек с развито въображение, склонност към идеали­зция и преувеличения, който не обича да рискува. Характерно за него е, че срав­нително лесно разрешава трудни проблеми и намира правилните решения.

Ис­крен и всеотдаен, той е готов винаги да се притече на помощ. Понякога изглежда хла­ден и отчужден, но в действителност търси близост и приятелство. Животът му е свър­­зан с много промени, а в много случаи приоритетно значение за него има при­съствието или подкрепата на жени.

Представителят на тази дата е обаятелен, общителен, тактичен, възприемчив и изтънчен. Обича красотата, спокойствието, хармонията и избягва споровете. Предан и верен е на работата и на семейството си. Той е сериозен и практичен, способен да при­влича вниманието към себе си. От друга страна е потаен и може да пази тайните на другите. Не се заема и не прави неща, които не харесва и не възприема.

В делови и професионален аспект това е личност конкретна и аналитична по ин­телект, способна да се отдаде изцяло на определена работа, идея или идеал. По­ста­вя си точни цели и е методична в работата си. Притежава значителен сценичен талант, но би имала успех и като финансист, търговец или предприемач. Успешно би се реализирала и в сфери като право, медицина, политика, изкуство, култура, общест­ве­ни дейности и професии и др.   

Негативни страни: Подозрителност и склонност към затваряне в себе си. Потис­на­тост, песимизъм, податливост на депресии. Ревност, вътрешни съмнения и без­по­койства. Обича да се меси в живота на близките си.

В здравословен  план са възможни проблеми, свързани с  нос, гърло, бели дро­бо­ве, стомашни киселини, черен дроб.

Родени на този ден: Ясер Арафат (1929 г.) – палестински лидер; Любка Рондова (1936 г.) – бълг. народна  певица; Паулу Коелю (1947 г.) – браз. писател; Жан–Мишел Жар (1948 г.) – фр. музикант и композитор

Щастливи числа и дати /за работа, срещи, хазарт и др/: 1, 4, 6, 10, 13, 15, 19, 22, 24, 28, 31  

Привличане с хора с рождени числа от всички месеци: 1, 3, 4, 6

Съвместимост /партньори, брак/: Козирог, Телец

                         КНИГА + CD АРКАНИУМ           

1. КНИГАТА "КОЙ СИ ТИ? 365 РОЖДЕНИ ДАТИ.....", 444 стр., ПРИЛОЖЕНИЕ "КРЪГЪЛ ВЕЧЕН КАЛЕНДАР"

2.  CD ПРОГРАМА "АРКАНИУМ" ЗА СЪСТАВВНЕ НА 42 ВИДА ВИРТУАЛНИ АНАЛИЗИ, ОРАКУЛИ И ХОРОСКОПИ

ПРАЗНИЧНА ЦЕНА50.00 лв. 
Инфомация и поръчки на: chrisenev@yahoo.com и chrisenev@mail.bg,  моб. 0878 87 11 50     

Наложен платеж при получаване. Куриерски разходи за сметка на получателя.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg